1dfanfic

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2012

A Dream Come True - Kapitel 69

Av Frida - 1 oktober 2012 18:53

Elviras point of view, kap 69.


Bilresan är inte lång. Louis berättar för oss att han hittat ett ställe som vi får komma in på. Åldersgränsen är i USA är 21 så vi får ju egentligen inte dricka, men eftersom Louis är 21 så kan han fixa in oss. Sen blev det tydligen mycket enklare när han sa att han var med i One Direction. Så nu får vi alla komma in och dricka, men inte hur mycket som helst och Louis har ansvaret över oss. Att Louis har ansvaret är nog ingen bra ide. Det brukar väl vara han som oftast blir fullast? Det kommer nog ändå bli Liam och Jessie som får hålla reda på alla eftersom de inte dricker alkohol.


Bilen stannar och vi kliver ut en efter en. När vakterna ser oss så vinkar han dit oss och vi får gå förbi den långa kön.


Musiken dunkar högt och det känns som att trumhinnorna ska spricka. Louis går direkt fram till vår VIP soffa. Här får bara vi vara. Han beställer in två flaskor champagne. Till Liam och Jessie kommer servitören in med vatten.

-          So, I want to make a toast to Jessie and wish you a Happy Birthday! Säger Louis och höjer glaset.

Vi andra höjer också glaset och dricker en klunk. När Louis svalt ner sin dricka så tittar han på oss med ett stort flin på läpparna.

-          LET`S PARTY! Skriker han ut i musiken.

Vi jublar och springer ut på dansgolvet.


Nialls point of view.


Efter en halvtimme ute på dansgolvet så går jag tillbaka till soffan. Där sitter Liam och försöker få Zayn att dricka lite vatten. Han är väldigt påverkad och kvällen har precis börjat. Tur att vi inte jobbar imorgon. Jag känner hur rummet börjar snurra runt. Kanske har jag också fått i mig lite för mycket. Men det är en så härlig kväll! Jag tar ett glas vatten och sedan sveper jag en shot.


Min blick söker över dansgolvet. Louis står i mitten och hoppar av glädje till musiken. Elvira står bredvid och dansar mellan två killar. Jag känner något obehagligt i magen. Antingen så måste jag kräkas av all alkohol eller så är jag avundsjuk. Min blick söker sig vidare och jag ser Jessie och Harry på ena sidan. Dom dansar väldigt tätt. Nästan på varandra. Deras höfter rör sig i takt och jag kan inte hjälpa att le. Jag ser en blixt genom rummet. Alkoholen tar över min hjärna och för en stund så tror jag att taket lossnat och att det blixtrar in. Men jag förstår snart att det är en kamera som blixtrat. Jag tittar åt de håll som blixten kommit från. Där står en lättklädd tjej med kameran i handen. Kameran är riktad mot Jessie och Harry. Stackarna, den där bilden kommer nog vara ute på Twitter snart. Jag känner hur illamåendet tar över och jag springer snabbt till toaletterna.


Jessies point of view.


Harry har sina armar runt min midja och jag har mina runt hans nacke. Pannorna ligger emot varandra och vi tittar intensivt in i varandras ögon. Hans skogsgröna ögon blänker i skenet av discolamporna. Jag måste hålla mig från att inte sträcka mig fram och smaka på hans fylliga läppar. Jag vet inte hur mycket Harry har druckit och jag vill inte att han ska göra något han ångrar. Själv är jag helt nykter och jag är helt säker på vad jag känner. Våra höfter rör sig i takt till musiken.


Jag ser en blixt genom rummet och stelnar till. Harry stelnar också till och tittar åt de håll blixten kom ifrån. Han skakar på huvudet och sedan tittar han ner på mig.

-          Now we will be the rumor everybody talks about. Säger han och ler ett snett leende.

-          Yeah, probably. Säger jag och ler ömt.

Han tar min hand och vi går tillbaka till soffan där alla andra sitter.

___________________________________________________________________________________________________________

Ojoj :S


Vågar jag be om mer än 5 kommentarer till nästa? :)

 
 
Ingen bild

Matilda

1 oktober 2012 19:25

Mer mer mer

 
Ingen bild

Anonym

1 oktober 2012 19:36

Jääääättttteeerebbbbbrrrrraaaaa!!!

 
Ingen bild

Nicky

1 oktober 2012 20:25

Så bra! :)

 
Angie

Angie

1 oktober 2012 20:54

Jättebra! Tycker verkligen att du har utvecklats!

http://Anotheronedfic.blogg.se

 
Emy

Emy

1 oktober 2012 21:09

Meeeeer nu!

http://tnovell.blogg.se

 
Ingen bild

Mia

1 oktober 2012 21:32

Vill bara ha mer älskar verkligen fen den är! :)

 
Ingen bild

Mia

1 oktober 2012 21:33

den*

 
Ingen bild

Mermer

2 oktober 2012 16:58

Mermermermermer

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 november 2012 21:32

        Harrys point of view, kap 79.   Jessies familj är trevlig. Absolut inte lika jobbiga som Jessie beskrev dem. Men det är väl så, man tycker alltid att ens egen familj är det jobbigaste. Peter hade många frågor, vissa knäppare än and...

Av Frida - 18 november 2012 13:02

        Jessies point of view, kap 78.   Jag tar med mig min laptop till ett litet rum. Rummet är grått och tråkigt. Längs ena väggen står en soffa och ett bord framför. På den andra väggen hänger en stor spegel. Jag gör en pose i spegeln ...

Av Frida - 2 november 2012 14:59

        Harrys point of view, kap 77.   Jag kan inte fokusera alls på intervjuerna. Jag måste vrida på huvudet ibland för att titta på Jessies söta leende. Ibland tittar hon tillbaka, men oftast kan jag titta utan att hon ser. Jag känner...

Av Frida - 30 oktober 2012 16:58

        Jessies point of view, kap 76.   Jag vaknar av att solen tittar in genom gardinerna. Jag kisar över hotellrummet. För en stund glömmer jag bort vart jag är men kommer snabbt på det. Hamburg, Tyskland. Jag har aldrig vart här faktis...

Av Frida - 29 oktober 2012 19:03

        Elviras point of view, kap 75.   Jag är sjukt taggad inför kvällen! Jag vet att det inte var så länge sedan vi festade men då var vi ju i USA och fick inte dricka för mycket. Eftersom vi var minderåriga var vi tvungna att hålla ner...

Presentation

Hej! Här skriver jag en novell om killarna i pojkbandet One Direction.

Novellen handlar om Jessie och Elvira. Tillsammans söker dom till svenska versionen av X Factor. Dom kommer till final och får sjunga med sina idoler. Där börjar en stark vänskap.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om novellen?
 Bra!
 Dålig!
 Sådär!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards