1dfanfic

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2012

A Dream Come True - Kapitel 56

Av Frida - 20 augusti 2012 21:26

       

Elviras point of view, kap 56.


Halvt sovande går vi upp i bussen och sätter oss tungt ner i sofforna. Vi känner hur bussen sakta börjar röra på sig. Jag tar en kudde och lägger den mot fönsterrutan. Huvudet lägger jag mot kudden och stänger ögonlocken. Jessie försvinner in i sovdelen av bussen. Efter ett tag går Harry också in där. Men han kommer ut lika snabbt.

-          She is asleep. Säger han.

Killarna sätter sig med armbågarna i bordet och tittar på mig.

-          What? Frågar jag.


Harry börjar berätta deras lilla plan. Eller så liten är den ju inte. Det krävs mycket planering till en sådan här grej. Men Harry har redan kollat upp allting. Han går iväg för att hämta ett papper. Det är sjukt gulligt att han har gjort allt det här för Jessie. Dom är ju faktiskt inte ett par ännu. Hon kommer falla pladask för honom nu efter han har gjort det här. Harry kommer tillbaka. Han vecklar ut pappret och börjar läsa högt. På fredag morgon åker Jessies föräldrar från Sverige till USA. Då är det lördag i USA. Dom kommer komma fram en timme innan konserten. Vi måste gömma dom till en kvart innan konserten. Då får dom träffa Jessie. Hon kommer bli så glad. Efter konserten blir hennes föräldrar skjutsade till hotellet och vi andra går ut och festar. Dagen efter så äter Jessie lunch med sina föräldrar och klockan tre amerikansk tid så åker föräldrarna hem. Jag tror jag hann få med alla Harrys detaljer.

-          So, all we need now is Jessies parents number. Säger Harry.

Jag tar fram min telefon och ger honom numret.

-          Harry, thank you for doing this! Jessie will be so surprised and happy! Säger jag.

Han ler stort åt mig. Det är väl de han vill ska hända.


Vi börjar prata om vad vi ska köpa till Jessie när hon fyller år. Killarna tänker köpa kläder eller smycken. Jag vet precis vad jag ska köpa!


Harrys point of view.


Jag vaknar av att bussen stannar. Sent igår kväll somnade jag efter att ha stirrat på Jessie ett tag. Jag hade lagt mig i sängen bredvid hennes. Jag tittar runt mig. Jessie och jag är dom ända som ligger kvar. Resten av gänget måste redan ha gått upp. Jag reser mig sakta och sträcker på armarna. Idag står det intervjuer på schemat. Ikväll har vi en liten hemlig konsert. Vi ska bara köra fem låtar. Tjejerna ska inte vara med alls. Jag måste ringa Jessies föräldrar ikväll också. Lite pirrigt är det att ringa. Jag vet inte om hon har pratat om mig med sina föräldrar. Jag måste nog ändå presentera mig.


Min blick söker sig mot sägen där Jessie ligger. Hon ser så vacker ut. Hon ligger med ryggen mot mig och armen under huvudet. Håret böljar ner över hennes rygg. Jag kan se en liten del av hennes nacke. Allt jag vill göra är att lägga mig bredvid henne. Kyssa henne i nacken tills hon vaknar. Krama om henne och säga god morgon älskling. Jag skakar av mig mina tankar och går mot Jessies säng. Jag lägger en hand på hennes bara axel och skakar lite lätt.

-          Time to wake up. Säger jag.

Hon vänder sig mot mig och ger mig ett trött leende.

-          Morning beautiful. Slept well? Frågar jag.

Hon nickar och sedan går jag ut ur rummet.


Utanför sitter resten av gänget och äter frukost. Dom måste ha stannat till och köpt någonstans.

-          Slept well? Frågar Louis när jag sätter mig ner bredvid honom.

-          Yes. Säger jag.

-          Did you wake up Jessie? Frågar Elvira. Jag nickar.


Strax där efter kommer Jessie. Hon sätter sig bredvid Elvira och tar ett glas mjölk. Jag brer en macka åt mig och börjar tugga på hörnet. Elvira sätter en hand för munnen och springer förbi Jessie in på toaletten. Vi andra tittar på varandra. Om detta skulle vara en serietidning skulle det vara frågetecken över allas huvud.

-          Is she sick? Frågar Niall och tittar på Jessie.

Jessie rycker på axlarna. Kort därefter kommer Elvira tillbaka.

-          Are you okey? Frågar jag.

Hon nickar. Sedan blundar hon.

-          What did just happen then? Frågar Jessie.

-          I throw up. Säger Elvira.

Jessies ögon vidgas. Hon lägger en hand på Elviras panna samtidigt som hon säger.

-          Are you sick?

Elvira skakar på huvudet. Jessie tar bort sina händer och stirrar på Elvira.


Jessies point of view.


Hon spydde, men hon är inte varm och är inte sjuk. Vad kan de då vara? Då slår det mig. Snälla säg att det inte är sant!

-          Are you pregnant? Frågar jag.

Louis sätter teet i halsen och Harry skruvar på sig. Elvira skrattar till.

-          No! I am not! Säger hon och blänger på mig.

Jag rycker på axlarna och fortsätter äta min frukost. Killarna fortsätter också att äta frukosten i tystnad. Lite dålig stämning blev det, men vad skulle jag göra? Det var ju inte mitt fel!

-          Tack för att du generade mig! Säger Elvira.

Killarna tittar upp av att någon pratade men när dom förstår att vi pratar svenska så tittar dom ner igen.

-          Jag är ledsen, men jag blev rädd! När var senaste gången du hade din mens? Frågar jag.

-          Förra veckan… är du min morsa eller? Säger Elvira.

Jag vänder mig mot Elvira och säger.

-          Förlåt, för att jag bryr mig El!

Hon tittar på mig och sedan lägger hon armarna om mig. Hon ger mig en hård kram och jag kramar tillbaka.

-          Aw. Säger killarna i kör.


Paul kommer och berättar vad som ska hända idag. Vi är snart framme vid hotellet. När vi kommer fram så är vi lediga till lunch. Efter det är det intervjuer och sedan har killarna en mini konsert. Vi är lediga under kvällen men vi ska ändå med killarna för att vara stöd.


Bussen stannar och vi kliver av. Vi möts av ett tjugotal fans. Efter några bilder och autografer går vi in i lobbyn. Vi får nycklar till våra rum. Den här gången får alla ett varsitt rum.


Allas rum ligger vägg i vägg och är perfekta i storlek. Louis får det största rummet. Alla är trötta så vi bestämmer att vi ska sova en stund och sedan träffas utanför Louis vid 12.30 Efter de ska vi gå och äta lunch.


När jag kommer in i rummet så släpper jag väskan på golvet. Jag slänger av mig jackan och tar av mig byxorna. Strumporna sliter jag snabbt av mig. Sedan ramlar jag ner i den fjädrade sängen och somnar bland nytvättade, pressade lakan.

 ________________________________________________________________________________________________________

Nu är jag äntligen hemma från New York!

Missed me ??


Nu fick ni ett långt kapitel också!

Kommentera !<3

 
 
Matilda

Matilda

20 augusti 2012 22:34

Jätte bra!! Har saknat den :)

http://1Dfanfic.bloggplats.se

 
Ingen bild

Amanda

21 augusti 2012 14:37

Jättebra! Mer!! ;*

 
Ingen bild

Moa

21 augusti 2012 14:38

Detta är helt klart min favorit FANFIC!! ;)

 
Ingen bild

Frida

21 augusti 2012 14:38

Meeer! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 november 2012 21:32

        Harrys point of view, kap 79.   Jessies familj är trevlig. Absolut inte lika jobbiga som Jessie beskrev dem. Men det är väl så, man tycker alltid att ens egen familj är det jobbigaste. Peter hade många frågor, vissa knäppare än and...

Av Frida - 18 november 2012 13:02

        Jessies point of view, kap 78.   Jag tar med mig min laptop till ett litet rum. Rummet är grått och tråkigt. Längs ena väggen står en soffa och ett bord framför. På den andra väggen hänger en stor spegel. Jag gör en pose i spegeln ...

Av Frida - 2 november 2012 14:59

        Harrys point of view, kap 77.   Jag kan inte fokusera alls på intervjuerna. Jag måste vrida på huvudet ibland för att titta på Jessies söta leende. Ibland tittar hon tillbaka, men oftast kan jag titta utan att hon ser. Jag känner...

Av Frida - 30 oktober 2012 16:58

        Jessies point of view, kap 76.   Jag vaknar av att solen tittar in genom gardinerna. Jag kisar över hotellrummet. För en stund glömmer jag bort vart jag är men kommer snabbt på det. Hamburg, Tyskland. Jag har aldrig vart här faktis...

Av Frida - 29 oktober 2012 19:03

        Elviras point of view, kap 75.   Jag är sjukt taggad inför kvällen! Jag vet att det inte var så länge sedan vi festade men då var vi ju i USA och fick inte dricka för mycket. Eftersom vi var minderåriga var vi tvungna att hålla ner...

Presentation

Hej! Här skriver jag en novell om killarna i pojkbandet One Direction.

Novellen handlar om Jessie och Elvira. Tillsammans söker dom till svenska versionen av X Factor. Dom kommer till final och får sjunga med sina idoler. Där börjar en stark vänskap.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om novellen?
 Bra!
 Dålig!
 Sådär!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards